´╗┐September 9-11, 2022

Land of Lakes Pole Dance Festival 2022

WORKSHOPS


Workshops are available on Friday, Saturday, and Sunday.

There are two types of workshops; Pole and non-Pole.

Check carefully to be sure you don't select workshops happening at the same time.

All Workshops are $75.


Online purchases have ended.

You can purchase tickets at the Event.

Thank You.


How to register for Workshops:

Select Friday, Saturday, or Sunday links at the top of the page.

Click the "Register" button by each workshop.

Review the Cart and complete the payment form.


Questions?

Email us at [email protected]

4:00pm - 4:30pm ........... Free 30-minute Workshop - Taste of Pole - with Phoenix Flight Tasha - Pole Room


4:40pm - 5:55pm ............ Splits & Flows - with Leah Franklin - Pole Room


6:05pm - 6:35pm ............ Free 30-minute Workshop - Sexy Heels Low Flow - with Dollhouse Studio Lindsey - Pole Room

9:05am - 10:20pm ........... Pole Instructor Training- Cueing & Spotting Basics 1 - with Myss Angie - Pole Room


9:35am - 10:50am ........... The Bounce Effect - Twerk - with Latasha Powell - Non-Pole Room


10:30am - 11:00am .......... Free 30-minute Workshop - Full Figured Pole Basics with Stacey Ann - Pole Room


11:10am - 12:25pm ............ Hypno CHOREO - with Pole Kitten - Pole Room


12:25pm - 1:40pm ............ FAB Off-the-Pole Movement with Kevin Oatis (aka Oddysea Kinara) - Non-Pole Room


12:35pm - 1:50pm ............ Body and Pole - Hells Pole Dance with LaTasha - Pole Room


´╗┐1:50pm - 2:20pm ............. Free 30-minute Workshop - Free  30-minute Movement - Stage Presence For Pole Dancers with Myss Angie - Non-Pole Room


2:00pm - 3:15pm ............. Contemporary Pole Transitions and Tricks - with Orion & Brian Lynch - Pole Room


2:35pm - 3:45pm ............. Floorgasm - with Abbey Eff - Non-Pole Room


3:25pm - 4:40pm ............ Back to Stripper Basics - with Dakota Wolfe - Pole Room


3:55pm - 4:25pm ............. Free 30-minute Workshop - Primal Movement - with Kevin Oatis (aka Oddysea Kinara) - Non-Pole Room


4:50pm - 6:05pm ............ Signature SHAYpes - with Shay Williamson - Pole Room


6:15pm - 6:45pm .............. Free 30-minute Workshop - Full Figured Pole Flow - with Stacey Ann - Pole Room

9:00am - 10:15am ........... Pole Instructor Training - Cueing & Spotting Basics 2 Aerial - Pole Room


9:30am - 10:45am ............ Hardcore Heels: Floored Edition - with Emily Elise - Non-Pole Room


10:25am - 11:40am ............ Shape Shifter - with Abbey Eff - Pole Room


10:55am - 12:10pm ............ Hypno Hooves - with Pole Kitten - Non-Pole Room


11:50am - 12:20pm ............ Free 30-minute Workshop - Pole 101 with Pole Art Studio Myss Angie - Pole Room


12:20pm - 1:35pm ............ Dance Floor Flow -  with Orion - Non-Pole Room